Softeh Plus este partener Gold Oracle

Din dorinta de a se adapta la conditiile pietei si la exigentele beneficiarilor, compania Softeh Plus a urmat un program specializat destinat partenerilor Oracle – „Oracle PartnerNetwork”.

Prin intermediul acestui program partenerii Oracle obtin toate resursele necesare pentru pregatirea si cunoasterea in amanunt a produselor si solutiilor informatice din portofoliul multinationalei in cauza. Elementul esential creat prin prisma Oracle Partne rNetwork este abilitatea partenerilor afiliati de a se diferentia prin intermediul specializarilor obtinute cu ajutorul dezvoltarii competentelor, rezultatelor obtinute in cadrul pietei, expertizei si succesului dovedit in mediul de afaceri.

In luna mai 2011, Softeh Plus a obtinut titulatura „Oracle Business Intelligence Foundation Specialization” prin care dovedeste abilitati recunoscute pentru dezvoltarea, implementarea si vanzarea solutiilor Oracle Business Intelligence in cadrul proiectelor informatice complexe in care sunt necesare instrumente avansate de analiza si control asupra activitatii in vederea suportului decizional. De asemenea, prin specializarea obtinuta, Softeh Plus poate pune la dispozitia potentialilor beneficiari o serie de facilitati menite sa ajute la prezentarea avantajelor competitive specifice produselor si tehnologiilor Oracle.

Altfel spus, Softeh Plus beneficiaza in prezent de experienta practica demonstrata in furnizarea solutiei Oracle BI cu ajutorul careia se pot identifica si ajusta procesele deficitare astfel incat sa corespunda cerintelor de eficienta din cadrul companiilor beneficiare.