Licențe WindevRO pe bază de abonament

Abonamentul anual vă oferă posibilitatea să utilizați programul de calcul devize WindevRO pe o perioadă limitată de timp la un preț redus.

Pe durata de valabilitate a abonamentului beneficiați gratuit de actualizarea aplicației, actualizare baze prețuri, norme și tehnologii noi de lucru, optimizări de lucru în program, modificări legislative, suport tehnic nelimitat.

Facilitățile de lucru în programele achiziționate pe bază de abonament sunt identice cu cele pe care le oferă licențele achiziționate cu valabilitate nelimitată: elaborarea de documentații tehnico-economice pentru investiții private sau conform H.G. 907/2016 în varianta executant sau proiectant, cu generarea tuturor rapoartelor specifice solicitate la licitații, inclusiv Devizul General și Devizul pe Obiect, urmărirea execuției lucrărilor prin atașarea la devizele ofertă a situațiilor de plată, notelor de renunțare și notelor de comandă suplimentare corespunzătoare, generarea de rapoarte sintetice cu informații comparative ofertat vs. decontat, cu posibilitatea salvării rapoartelor generate atât ca documente .pdf cât și ca documente excel. Informațiile introduse într-un program cu valabilitate limitată pot fi transferate ulterior în alte programe WindevRO.

Utilizarea programului pe baza de abonament nu necesită conexiune la internet.

Prețul unui abonament valabil 12 luni este de 250 euro + T.V.A..

Pentru mai multe detalii sau informații vă rugăm să ne contactați!