Softeh Plus, unul dintre principalii dezvoltatori de software de pe piața românească, anunță parteneriatul cu compania românească producătoare de soluții de securitate Bitdefender.

Softeh Plus a descoperit necesitatea unui astfel de parteneriat în urma evaluării cerințelor clienților săi în ceea ce privește nevoile acestora din domeniul securității.

Pentru a putea oferi o soluție completa , Softeh Plus a ales să încheie parteneriatul cu Bitdefender, după îndelungate analize și cercetari, care au demonstrat nivelul de competență în domeniul soluțiilor de securitate a Bitdefender. Bitdefender continuă să ridice ștacheta pentru a stabili noi standarde în prevenirea proactivă a amenințărilor și eliminarii virușilor, conducând, de cele mai multe ori, la descoperirea celor mai bune tehnici de detecție de securitate care previn extinderea amenințărilor. Mulțumită produselor de primă clasă și tehnologiilor de ultimă generație, compania s-a extins rapid, devenind lider la nivel mondial. Bitdefender și-a facut apariția pe piața internațională o dată cu înființarea primelor birouri deschise în Marea Britanie, SUA, Germania, Franța și Spania, dar și cu stabilirea de parteneriate strategice,  fiind astfel prezentă în peste 100 de țări în întreaga lume.

Softeh Plus este Partener Bitdefender Soluții Business și ofera clientilor săi produse de securitate integrate în sistemele informatice proprii din luna ianuarie 2013, devenind singurul producator de software din România ce ofera soluții complete. Produsele Bitdefender pot fi achiziționate și independent de soluțiile produse si oferite de Softeh Plus clienților săi.

Printre produsele Bitdefender pe care Softeh Plus le va comercializa se numără:

  • Bitdefender Client Security
  • Bitdefender Security for File Servers
  • Bitdefender Security for Samba
  • Bitdefender Security for SharePoint
  • Bitdefender Security for Mail Servers
  • Bitdefender Security for Exchange
  • Bitdefender  Cloud Security for Endpoints

Cu o vastă experiență pe piața produselor software din România și imbinând într-un stil deosebit dinamismul, entuziasmul și profesionalismul, echipa Softeh Plus este permanent preocupată în a oferi cele mai bune soluții pentru business și speră să poată pune la dispoziția clienților săi aflați în căutare de soluții de securitate cele mai bune produse Bitdefender.

Softeh Plus este unul dintre principalii producători și dezvoltatori de software de pe piața din România, cu o experiență de peste 22 ani în acest domeniu și peste 10000 de utilizatori activi ai sistemelor informatice produse.

Despre Bitdefender®

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante și eficiente game de soluții de securitate informatică atestate pe plan internațional. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aprox. 400 milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume.

Prin investiții în cercetare și dezvoltare și prin parteneriatele cu lideri globali, furnizori de tehnologie de virtualizare și cloud, Bitdefender a definit cele mai înalte standard de securitate, devenind furnizorul celei mai performante tehnologii de securitate pentru medii virtualizare.

De asemenea, tehnologiile Bitdefender s-au clasat pe primul loc în urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test și AV-Comparatives. Mai multe informații despre gama de soluții de securitate business Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei : enterprise.bitdefender.com.