Demo WindevRO 6.8

Demo WindevRO 6.8

Simplu de instalat si simplu de folosit

Puteti descarca varianta Demo – WindevRO  6.8 folosind acest link. (click-dreapta -> save as).

Dupa finalizarea actiunii mentionate anterior se va accesa executabilul descarcat (wdr68demo.exe) pentru instalarea si pornirea aplicatiei pe calculator.
La prima pornire a aplicatiei demo se va deschide o fereastra in care utilizatorul va completa datele din rubricile specificate. Dupa completarea datelor se va apela butonul “Vreau un cod de acces”. Codul de activare al aplicatiei va fi transmis pe adresa de e-mail completata anterior de utilizator. Codul primit pe e-mail se va copia in rubrica “Cod acces” dupa care se apeleaza butonul “Accept” .

Exista si posibilitatea activarii aplicatiei Demo – WindevRO direct prin telefon daca in fereastra de pornire a programului se apeleaza butonul “Activare la telefon”. Pentru activarea telefonica va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 021.323.78.37/.38 de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:30.

Observatie

In cazul in care la pornirea versiunii Demo – WindevRO va apar eventuale mesaje de eroare aceastea se datoreaza securitatii sistemului de operare Windows. Pentru a rezolva aceasta problema trebuie sa va dati drepturi de full control pentru toti userii pe folderul Softeh din locatia unde s-a instalat programul (C:\Softeh. Pentru mai multe detalii sau asistenta tehnica va rugam sa ne contactati.

Limitari in versiunea Demo – WindevRO

  • Este valabil 30 zile;
  • Nu se pot exporta rapoartele in fisiere tip Excel;
  • Sunt disponibile doar cataloagele C (constructii), E (instalatii electrice), S (instalatii sanitare) si TRA (transport) din anul ’82. (versiunea completa cuprinde si restul nomenclatoarelor).

Pentru dezinstalarea versiunii Demo – WindevRO folositi scurtatura din start menu, sau se dezinstaleaza din Control Panel – Add/Remove programs.

Puteti descarca, pentru a va familiariza mai usor cu aplicatia WindevRO, manualul de utilizare si videolectiile.